allt.

Jag har inte skrivit på ett bra tag för att jag har inte haft lust, plus så håller min pojkvän på att fixa min dator och vi använder bara en skärm och en nätverkskabel i taget. = ingen skärm till hans stationära och inget nät till hans bärbara. Jaja.

Har fått injudan till sommarfest till mitt jobb! (alltså bemanningsföretaget), jag ska kika om han som rekommenderade mig ska följa med, annars går jag nog inte. Är inte så värst sugen på att socialisera med massa kontorsnissar, jag är nog inte redo för det än helt enkelt. Fast det lät grymt kul. Buffé, svalkande drycker, paddling/bowling å annat skojs helt gratis. Och firman e ju gryyyymt stor, mwhaha
Allt går finemang på jobbet.
På en å samma dag fick jag inbjudningar från 2 pers om att dra på krogen tillsammans. Inom loppet av två dagar fick jag inbjudan från 3 ;)
Får se hur det blir med den saken.
Ena personen var vi å grillade med i onsdags i Flottsbro å det var riktigt mysigt.
Sen igår var jag i hembyhålan för att fira min mamma på hennes födelsedag med att gå runt i botaniska trädgården och fika med min syster å hennes familj. Sen grillfest med väldigt mycket släkt å vänner, folk jag inte har träffat sedan studenten (=
Idag var det tillbaka till jobbet igen.
Awsome alltså, jag har fått jobba "inne" = truckat och varit Miss Frys på terminalen.
FÖRUTOM IDAG! Fick fara runt och handla åt kunderna, fett skoooj :D
Och sista timmarna hjälpt till på terminalen, herregud alltså vad det var kaotiskt. MEN HÄRLIGT KAOS!
Härligt, underbart jävla kaos!
Så grymt stolt över mig för att jag pallade med trycket, gjorde mitt allra bästa och det blev bara 45 min övertid (=
Dock så trashade jag nog min rygg, fick ont vid svanken och haltade mig fram, men det går säkert över efter en natts sömn (som ryggont brukar för min del).

Jag frågade ena dottern om hon ville ha flera syskon, då sa hon nej =/
Jag tjatade lite och fick fram ett litet ja, men hon ville inte berätta om hon ville ha ett eller flera, äldre eller yngre, flickor eller pojkar som syskon.
Det är lite tråkigt faktiskt. Men när vi väl är där så kommer tjejerna nog inte tycka likadant :)

Vi storhandlade bara för lite över 700 spänn, även om det blev 2kg kycklingfilé, massa onödigt shit som chips, godis och glass... Kvittot brukar hamna på över tusenlappen annars. Brabra (=

Vi hyr in en kille, en gammal räv i branchen så att säga. För att göra mitt jobb ibland, köra ut småskit som blir över typ.
Han har ett kontrakt som säger att vi ska få lika mycket av extragrejerna, eller han får allt å jag är inne på terminalen.
Å det jag ville få fram är att nissarna på kontoret som delar ut våra körningar har sagt att de lägger hellre på lite mer på mig, som är rookie, än honom som har arbetat med detta i hela sitt liv typ.
AWZOME!

Nu är det nog dags å nanna kudden.
Ska upp å tvätta imorn bitti.
Pfft.
Pusshejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0