idag/igår.

Igår när jag tog bilen till affären för att handla lite frukost/mat efter att jag hade suttit här nån timme, kom jag på att idag var jag jääääättemegaseg och ville göra något.
Yay, det är ju ONSDAG! (jag hade fått för mig att det var torsdag, blir så när man jobbar natt...)
Så jag ringde kusinvitamin och frågade om hon ville med mig ut på krogen, och så fick det bli ;)
Hon hällde i sig ett par öl och jag tog bilen, jag kände mig snygg för en gångs skull. Alltså riktigt snygg.
Annars brukar jag inte bry mig så mycket. Hade en lång top/kort klänning, bolero, strumpbyxor och raggsockor ovanför skaftet på mina converse. Håret såg ut som typ vanligt, hög lugg (bulle typ?! som jag brukar...) och resten av håret i en svans förutom några lockar. Samt endast lite mascara och mina lila linser.
NO BIG DEAL, och jag var snygg.
Haha...
Det var iiiiinget drag alls på krogen (Kalas @Uppsala) så vi två stod mest och snackade och kollade in folk. Haha. Sprang runt för å kolla om det vart nå härj på dansgolven men det vart de inte...
Alltså inget särskilt, bara lite mysigt.
Sist jag var på den krogen så stötte en kille på mig när jag skulle beställa, och jag skojjade mä han och "hängde på" en stund, tills jag sa att jag hade pojkvän och han vart vääääääärsta paff och grinig, haha. HAN var där och sneglade på mig varje gång han gick förbi oss ;D
Och sen var en klasskompis från gymnasiet där med =)
Satan alltså vad mysiga grabbarna från gymnasiet är när de är på fest!
Varför kunde de inte vara lika härliga i skolan för? :(
Vid tolv drog jag till jobbet och jag bytte iofs skor vid bilen, men kände att jag ville inte byta om i varken fikarummet eller de lilla toaletterna inne på terminalen, så jag tänkte att jag traskar in och ber någon av nissarna att öppna åt mig till det riktiga omklädningsrummet (man behöver både kort och kod och jag har tappat bort min kod, för att komma in där efter 00:00...)
Jag ser att de 2 som har varit på terminalen längst står där och pratar, den ena i trucken (en supersnuskig, gift snubbe), han börjar skrika (eller vissla? Minns inte..) och blinka med lamporna på trucken när jag kommer traskandes, jävla idiot.
Inte för att snacka skit, men han är en av de som är jävligt barnsliga på det jobbet, visst, på lördagar/söndagar när vi bara är halva besättningen så är han ju trevlig och går att prata med och så... Men som med andra grabbar så blir han en idiot bland polare.
Jag blir så less på sånna, för grabbar är faktiskt roligare och mer soft att ha som vänner. Tjejer är jämt så jävla komplicerade och det ska vara skitsnack hit och dit...

Semlor.
Jag har blivit gryyymt bortskämd på semlor tycker jag ;)
Förra veckan, tisdagen där. Så plockade jag på Grönsakshallen och det var NÅGON som hade missat att vi skulle ha semlor på FETtisdagen, det där med FET försvann liksom, så vi fick semlor då, och för att ersätta felet eller hur man nu säger, så fick vi en gratis uppsättning på rätt dag, alltså en vecka senare, nu i tisdags.
På kvällen for ju jag till uppsala för att jobba på DHL och då fick vi teeemlooooor där =D Samt en mumsig macka var av en kontorssnubbe.
Idag fick vi också en mumsig macka var, vet inte riktigt varför men jag tror att det var från en av chaufförerna.

Hmm... Sovtajm kanske...
Har funderat länge på vad för låt jag ska snappa upp på youtube och lägga in här men jag kommer inte på någon som är "jag" just nu...

Jag gillar låten jättemycket, men vafaaan, what's up with the video lixom?

Pusshejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0